Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Το μπάχαλο του προαστιακού.

Απορίας άξιον γιατί ένα τόσο ελπιδοφόρο μέσο απαξιώνεται καθημερινά.
Πολλοί είναι εκείνοι -ανάμεσά τους και ο υποφαινόμενος- που άλλαξαν τη ζωή τους εκ θεμελίων, εγκατέλειψαν την Αθήνα και μετακινήθηκαν στα προάστια των Αθηνών για μια άλλη ποιότητα ζωής.
Καλό για τη μεγαλούπολη, για εμάς και τις οικογένειές μας, για την επαρχία.
Πολλαπλές ευνοϊκές συμπτώσεις... Διατήρησαν όμως την απασχόλησή τους στην Αθήνα, επενδύοντας τις ελπίδες τους στον Προαστιακό.
Μάταια... Η πραγματικότητα της καθημερινότητας είναι αποκαρδιωτική: ακυρώσεις δρομολογίων της τελευταίας στιγμής, προσωρινές αλλαγές δρομολογίων που όμως διαρκούν μήνες, γέροι άνθρωποι όρθιοι για ένα ταξίδι μίας και πλέον ώρας, επειδή δεν πρόλαβαν να πιάσουν την πολυπόθητη θέση έγκαιρα, στοιβαγμένοι, στριμωγμένοι μέσα σε καμιόνια - συρμούς που βράζουν το καλοκαίρι και παγώνουν το χειμώνα, ένα site του φορέα, το proastiakos gr., που ανακοινώνει τα γεγονότα αφού συμβούν, τουαλέτες που είναι κλειστές, καθυστερήσεις δρομολογίων και τελειωμό δεν έχει η απαρίθμηση.
Δεν περιμένουμε από τον αρμόδιο υπουργό τίποτα πια...
Εχουμε από καιρό πάψει να είμαστε πολιτικά αφελείς!
Καταγγέλλουμε την ανυπαρξία των ΜΜΕ στην ανάδειξη του προβλήματος.
Δεν λειτουργούν τα κοινωνικά σας αισθητήρια;
Γιατί δεν παρεμβαίνετε;
Τι πρέπει να γίνει για να μας ανακαλύψετε;»

Σύλλογος θυμάτων Ταλαιπωριακού

Απο enet.gr

Σχόλιο δικό μου:πως και μου ξέφυγε αυτός ο σύλλογος?

2 σχόλια:

Τάσος είπε...

Πέρα από τα καθημερινά προβλήματα,τα γνωστά σε όλους (και φυσικά τη φάρσα της ηλεκτροκίνησης) τελευταία φουντώνουν και περιστατικά αγένειας από τους υπαλλήλους του ΟΣΕ.

Σε αυτό το σημείο ανοίγω μια παρένθεση και προσωπικά καταδικάζω - αλλά είμαι και 100% αντίθετος σε τακτικές βίας αλλά και βίαιης φραστικής επίθεσης από πολλούς σε ένα μόνο άτομο. Όλο το δίκιο του κόσμου που έχουμε εμείς οι επιβάτες δεν είναι ανθρώπινο μια ομάδα 30-50 ατόμων να στριμώχνει μια μόνο υπάλληλο και να την κατηγορούμε όλοι μαζί για όλα τα στραβά του προαστιακού.(24/11 & 25/11, Άνω Λιόσσια -για όσους δεν θυμούνται)

Τέλος όσο αφορά τα λοιπά προβλήματα, θα έχουμε υλικό για να γεμίσουμε πολλά μπλόκς ακόμα...

acaliptos είπε...

@Τάσο το έχουν πάρει όλοι απόφαση οτι το μαγαζί θα πουληθεί και δεν δίνουν και πολύ σημασία...