Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ?

Απο proastiakos.ning.com

Θα ήθελα να μαθω ποιοι κανουν επιτελους ελεγχο εισιτηριων στον Προαστιακο.Εδω και δυο μερες βλεπω κυριους με μπλε πουκαμισα να κανουν ελεγχο μεσα στους συρμους και να τσακωνοντε με καποιους επιβατες που εχουν καρτες και να βγαζουν εξω κοσμο αγενεστατα χωρις οι επιβατες να καταλαβαινουν τον λογο και μετα μου κανουν ελεγχο στην αποβαθρα οι ελεγκτες που αναγνωριζω πια μετα απο 2 χρονια που χρησιμοποιω τον Προαστικο. Τελικα ποιος κανει ελεγχο? Αν ειναι να κυκλοφορουν μαιμου ελεγκτες να το ξερουμε ωστε να μην τους δειχνουμε τα εισιτηρια μας ή να μην τους δινουμε χρηματα για προστιμα τα οποια δεν ξερουμε που πανε.

Και το σχόλιο υπαλλήλου:
Θα ηθελα να ενημερωσω ολους τους αγαπητους φιλους τα εξης: επειδη τις τελευταιες δυο ημερες παρατηρουνται φαινομενα αυθαιρετων ελεγχων απο υπαλληλους του ΟΣΕ οι οποιοι ουδεμια σχεση και καταρτιση δεν εχουν οσον αφορα τον ελεγχο εισιτηριων στον Προαστιακο, σας επισημαινω και σας προτρεπω να μην δεχεστε ελεγχο εαν ο υπαλληλος που επιχειρει να σας ελεγχξει δεν φερει το καρτελακι στο οποιο ειναι γραμμενο "ελεγχος εισιτηριων".
Αρνηθειτε οποιονδηποτε αλλον ελεγχο απο ανθρωπους παντελως ασχετους και κυριως ΜΗ πιστοποιημενους! Ειναι εντελως παρανομη και αυθαιρετη διαδικασια.
Ηδη το Σωματειο Εργαζομενων Προαστιακου εχει προβει σε σειρα ενεργειων προς πασα κατευθυνση με σκοπο την προστασια επιβατων και υπαλληλων. Οι ενεργειες αυτες θα δημοσιοποιηθουν συντομα μεσα απο το blog.
Οσο και αν το θελουν μερικοι ο Προαστιακος δεν θα γινει "νεος καρβουνιαρης"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: