Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Οι μηχανοδηγοί γράφουν για το μπάχαλο

Χάος στο Προαστιακό –Τα αποτελέσματα της διάλυσης του ΟΣΕ

 

Χιλιάδες επιβάτες του Προαστιακού Αθηνών βιώνουν για άλλη μια φορά σήμερα την διάλυση και απαξίωση που επιφέρει η πολιτική που ακλουθείτε στις σιδηροδρομικές μεταφορές τα τελευταία χρόνια.
    Συγκεκριμένα ,το πρωί πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη δολιοφθορά ( κοπήκαν καλώδια ηλεκτροκίνησης και στις δυο γραμμές κυκλοφορίας μεταξύ Λιοσίων – Κιάτου )με αποτέλεσμα την διακοπή κυκλοφορίας των αμαξοστοιχιών .Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε μόνο στην μια γραμμή όπου και γινόταν κυκλοφορία .

   Αργότερα σαν αποτέλεσμα της εγκατάλειψης ( βραδυπορίες που τοποθετούνται σε σημεία και παραμένουν ανεξήγητα για μεγάλα χρονικά διαστήματα ) εγκλωβίστηκε συρμός του Προαστιακού στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Λιόσια – Ασπρόπυργου με τους επιβάτες να παραμένουν εγκλωβισμένοι για αρκετή ώρα .
   Κι εδώ επισημαίνουμε για άλλη μια φορά την ολοκληρωτική διάλυση του ΟΣΕ αφού συρμός βοηθείας που στάλθηκε  άμεσα από το μηχανοστάσιο του ΜΑΙ για να απεγκλωβίσει το συρμό αναγκάστηκε να περιμένει πάνω από μισή ώρα στο σταθμό Λαρίσης , επειδή ο σταθμός Λυκοτρυπας δεν διαθέτει κλειδούχο έτσι ώστε να περάσει το συρμό βοηθείας στην γραμμή του Προαστιακού.
Την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από το προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να απεγκλωβίσει επιβάτες και συρμό .
   Θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: